maanantai 11. tammikuuta 2010

Mielenkiintoista




En osannut odottaa Nitan ja Bandin pentueesta värivirheellisiä. Nitan suvusta tiedän yhden, jolla on hännän alla ruskeaa, Bandin suvusta en tiedä, mutta sen pennuissa niitä ei ole ollut. Olin osannut odottaa valkoisia läikkiä rintaan ja leukaan, mutta vaalean ruskea oli yllätys. Minulle tämä ei ole hirveä juttu, mielummin 4 vaalean ruskein merkein kun 4 sairasta pentua. Väri ei koiraa haittaa lainkaan!


Itseasiassa on mielenkiintoista seurata minkä värisiä pojat ovat aikuisena.


Ja vielä mielenkiintoisempaa on seurata ihmisten reaktioita. Väri tuntuu jakavan ihmiset totaalisesti kahtia. On tullut kommentteja ihanaa jne. ja vastapuoleksi voi hel..
Kun puhut ihmisten kanssa tietää heti kumpaa mieltä he ovat. Se toinen puoli rupeaa tenttaamaan mistä se tulee, ei ainakaan siltä puolelta. Ja se toinen puoli kysyy heti missä kuvia ja sitten soitetaan, että voi kun hyvännäköinen.



Jos värit ovat herättäneet keskustelua niin on myös 7 veljestä. Nimeämisehdotuksia on sadellut. Seitsemän veljeksen mukaan, Otavan tähtien, 7 kääpiön mukaan tai Dalttonin veljesten (yritin tässä sanoa, että niitä ei ollut seitsämää)






Onneksi pojat eivät tiedä minkä juorumyllyn ovat aiheuttaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti